Vacature: Schoonmaker zeiljacht

  • Salaris €15,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag op maandag en vrijdag? En wil je graag een nieuwe uitdaging in de schoonmaak aangaan? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Lemmer zoeken we een schoonmaker zeiljacht. Dankzij jou kunnen de gasten weg met een super schoon zeiljacht. Lijkt dit jou wel wat?! Reageer dan snel!

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de binnenkant van de zeiljachten. Er zijn verschillende soorten en maten zeiljachten zo heeft de ene zeiljacht 2 hutten maar zijn er ook jachten met maar liefst 5 hutten. Genoeg werk dus! Momenteel is onze opdrachtgever op zoek naar 3 medewerkers dus het is ook mogelijk om samen met een vriend of vriendin aan het werk te gaan. Je werkdagen zijn maandag (08:30-15:00/16:00) en vrijdag (10:00-16:00/16:30) en de werkzaamheden zullen starten in Maart. Er vind dan een voorjaarsschoonmaak plaats en vanaf April begint de verhuur van de zeiljachten. Het seizoen loopt ten einde in november maar bij goed bevallen is het mogelijk om ieder seizoen terug te keren.

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag en vrijdag;
  • Ervaring met schoonmaken;
  • Woonachtig in omgeving Lemmer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat garant voor op en top vakantieplezier. Ook buiten de vakanties om zorgen ze ervoor dat families, stelletjes en avonturiers een prachtige dag krijgen bij het huren van een boot. Je komt te werken in een gezellig nuchter team wat altijd paraat staat voor de klanten. Het schoonmaakteam bestaat in totaal uit 4 medewekers. Kortom een fries gezellig en nuchter bedrijf wat flink kan aanpakken. Kom jij het team versterken?

Wat wij bieden

Wij bieden een functie voor het seizoen 2023. In het hoogseizoen kun je rekenen op een baan voor circa 12 tot 16 uur in de week. Het loon komt als je 21 jaar of ouder bent op € 15,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als schoonmaker zeiljacht in Lemmer? Solliciteer dan voor 20 maart. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker zeiljacht'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via