Vacature: Installatiemonteur warmtepompen

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Heb jij affiniteit met duurzame energietechnieken en heb jij ervaring in de installatietechniek? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Emmen zijn wij opzoek naar een installatiemonteur ter uitbreiding van het team.


Jij gaat aan de slag aan van duurzame installaties in nieuwebouw- en renovatieprojecten in de particuliere sector. Jou werk bestaat voornamelijk uit de installatie en onderhoudswerkzaamheden van warmtepompen, airco's en ventilatiesystemen. Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Zodra de installaties gebruiksklaar zijn, breng jij met jouw technische kennis de juiste gebruikersinstructies over bij de klant.
Ook servicewerkzaamheden zoals het verhelpen van lekkages en storingen behoren tot het takenpakket.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO-niveau 3 of 4 opleiding installatietechniek.
  • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • in het bezit van B-rijbewijs en eigen vervoer
  • in het bezit van VCA-Basis
  • in het bezit van F-gassen certificaat (of bereid deze te willen halen)

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is al generaties een begrip in de regio en heeft een hoop ervaring en kennis in huis in de installatie branche. De opdrachtgever is actief in de nieuwbouw- en renovatieprojecten en heeft kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. De opdrachtgever levert een totaalpakket in de installatie van onder andere elektra, sanitaire voorzieningen, telecom en datenetwerken, gas-, water- en cv- installaties en duurzame energie technieken.

Wat wij bieden


Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris ligt conform het cao Metaal en Techniek tussen de € 15,- en € 19,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.

Ben jij de installatiemonteur die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01 en vraag naar Perry.

Deel deze vacature via