Vacature: Agrarisch medewerker melkveebedrijf Stedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westeremden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Veel aandacht voor de koeien, nauwkeurig werken en streven naar het beste resultaat. Dat is wat kenmerkend is voor dit melkveebedrijf en waarnaar zij ook op zoek zijn in hun nieuwe medewerker melkveehouderij voor in het team. Herken jij jezelf hierin en ben jij een echte koeienman- of vrouw? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw nieuwe werkgever is een melkveebedrijf in Stedum waar ongeveer 300 koeien worden gemolken. Dit vraagt om een betrokken medewerker met passie voor koeien die houdt van de diversiteit in de melkveehouderij. Want naast het oppakken van enkele melkbeurten, dit zal geen hoofdtaak zijn, pak jij allerlei klussen op. Onder andere klauwverzorging, inseminatie en voeren behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Ook het nalopen van de ligboxen, veemanagement en het schoonhouden van het bedrijf horen er uiteraard bij. In overleg met het bedrijf zal gekeken worden hoe jij het meeste plezier uit je werk kan halen en je jouw specialisme kwijt kunt op het bedrijf. 

Het bedrijf staat open voor zowel een medewerker als een bbl-student. Ben jij nog op zoek naar een bbl-werkplek? Vanuit Abiant Werken en Leren kunnen wij jou begeleiden tijdens jouw bbl-traject. Dit melkveebedrijf is een werkplek waar je gegarandeerd veel leert en diverse werkzaamheden uit mag voeren. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer je beschikt over aantoonbare ervaring in de melkveehouderij en met de trekker overweg kunt. Ben je daarnaast 24 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan zou dit melkveebedrijf goed bij jou kunnen passen!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een melkveehouderij in de regio Stedum met ongeveer 300 melkkoeien. Deze worden dagelijks gemolken in een moderne melkput met beweegbare vloer. Op het bedrijf werken meerdere medewerkers waarmee je deels de werkzaamheden uit zult voeren. Er is in ieder geval altijd iemand waar je een bakje koffie mee kunt drinken tijdens de pauze!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op een modern melkveebedrijf voor 24 tot 40 uur per week. Jij ontvangt salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en bouw je pensioen op. 

Pak jij het werk op de boerderij binnenkort op? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, maar uiterlijk voor 4 april. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Agrarisch medewerker melkveebedrijf'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, we vertellen je graag meer. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via