Vacature: Servicemonteur Groningen

  • Salaris Tussen € 1800,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

In Groningen zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Als servicemonteur ben je bezig met het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Jij voert reparaties uit, groot en klein, en daarnaast inspecteer je ook het riool/leidingwerk om te bekijken of je een verstopping kan verhelpen. Lukt dat niet? Dan schakel je de hulp van jouw collega`s in.

Als de werkdag begint neem je eerst de planning van de dag door. Er staan een paar klussen op de planning en je hebt de kans dat er nog meer meldingen bij komen. Middels de tablet heb je een overzicht van alle meldingen voor die dag. Je weet nooit wat die dag allemaal binnen komt, maar elke klant is blij als jij bent langs geweest!

Zo bekijk je met een inspectie wat er precies moet gebeuren, verhelp je een verstopping, leg je een nieuwe binnenriolering aan en voer je reparaties uit. Met jouw vakmanschap zorg je er voor dat de verstopping niet zo snel meer terug komt en geef je de klanten nog een paar tips mee om beter met het afvalwater om te gaan.Wil jij graag helpen? Want zonder een goed werkend riool zou de maatschappij er heel anders uitzien! 

Technische ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren zij jou het vak! 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • Technisch inzicht; de details leer je bij het bedrijf
  • VCA certificaat of bereid deze te halen met een ééndagscursus via Abiant
  • Leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden. Je krijgt dan ook veel inbreng hoe bepaalde dingen beter kunnen. Daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.    

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en bijzonder zelfstandige functie met en salaris tussen de € 1800,- en € 2800,- per maand afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. De kans op een vast contract is erg groot. Ben jij een servicemonteur en op zoek naar een nieuw uitdaging? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 31 maart 2023.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging Abiant Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via