Vacature: Aankomend monteur

  • Salaris Tussen € 2450,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als je geïnteresseerd bent in technologie en hoe dingen werken, kan deze functie als aankomend monteur zeer aantrekkelijk voor je zijn. Je krijgt namelijk de kans om te werken met complexe apparaten en systemen in de lucht- en klimaattechniek. Bezit jij technisch inzicht en heb jij de drive om door te willen groeien als zelfstandig monteur?

Onder leiding van een ervaren chef-monteur, met wie jij samen een koppel gaat vormen, monteer je aan de hand van tekeningen de verschillende apparaten en systemen voor een optimale klimaatbeheersing. Als aankomend monteur werk je vaak aan verschillende projecten en met diverse systemen wat ervoor zorgt dat jouw werk afwisselend en uitdagend blijft. Als aankomend monteur kun je veel voldoening halen uit het oplossen van problemen en het helpen van mensen en bedrijven bij het oplossen van technische problemen. 

Wil jij meer leren op het gebied van lucht- en klimaattechniek en heb jij geen hoogtevrees? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B
  • In het bezit van een geldig VCA
  • Relevante werkervaring in de bouw, bij voorkeur opgedaan in de installatietechniek
  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de lucht- en klimaattechniek. Zij bieden een prettige en dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s en de werksfeer is betrokken en informeel. Zij werken zowel nationaal als internationaal, wat daarbij meerdere mogelijkheden biedt voor de groei in jouw carrière.  

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Vanuit de cao Metaal en Techniek wordt jouw salaris ingeschaald tussen de € 2.450 en € 2.800 bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Jouw nieuwe werkgever biedt scholing en cursussen aan om de ontwikkeling van jou als zelfstandig monteur optimaal te bevorderen. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als aankomend monteur solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 31 maart 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 549 2840.

Deel deze vacature via