Vacature: Servicemonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur klimaatinstallaties en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?  Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar servicemonteur klimaatinstallaties. Iets voor jou? .

Jouw nieuwe werkgever is een vooruitstrevend installatiebedrijf met een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Jij gaat hier aan de slag als servicemonteur klimaatinstallaties. Als servicemonteur onderhoud je kleine en grote installaties bij particulieren en bedrijven. Je lost storingen op en voert afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties. Als je voldoende expertise hebt opgebouwd, ga je zelfstandig aan het werk. Voor deze functie vragen wij kandidaten met een technische opleiding die zich graag verder willen ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt een vooropleiding gelijkwaardig aan MBO-installatietechniek.
  • Het bezit van rijbewijs B en het Vca-certificaat is in je voordeel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Beilen ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in de breedste zin van het woord. Ze zijn gespecialiseerd in het toepassen van luchtbehandelingstechniek in woningen en utiliteitsprojecten. Met 65 medewerkers is de organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, fulltime functie voor langere tijd bij een vooruitstrevend installatiebedrijf. Er heerst een gezonde, positieve werksfeer en de orderportefeuille is goed gevuld. Je ontvangt een goed salaris conform de cao Metaal en Techniek. Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,- en  € 18,- en is mede afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Het is altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

Heb jij ervaring als servicemonteur klimaatinstallaties of wil je het vak graag leren? Laat dan je reactie achter op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature Servicetechnicus voor Klimaatinstallaties? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op  06-27011435 en je kunt ook je cv mailen naar fbrinkema@abiant.nl

Deel deze vacature via