Vacature: Servicemonteur transportbanden

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij technisch onderlegd en heb jij affiniteit met de industriebranche? Heb je al ervaring als servicemonteur of ben jij een échte aanpakker die het vak graag wil leren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een servicemonteur transportbanden. Iets voor jou?

Je komt te werken bij een landelijke totaal leverancier met meerdere vestigingen in Nederland. Als servicemonteur transportbanden heb je veel vrijheid en ben jij hét gezicht naar de klanten. Dagelijks bezoek je klanten om deze de juiste service te verlenen. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van transportbanden en componenten op locatie. Je draagt zorg voor een optimale communicatie met collega's en klanten en je rapporteert de uitgevoerde werkzaamheden en gemaakte afspraken. Uiteraard leef je de werkopdracht en de bijbehorende (veiligheids)voorschriften na. Daarnaast ben je bereid om mee te draaien in een 24 uur storingsdienst. 

Heb je nog geen ervaring of ga je stopen met je opleiding? Ook dan komen we graag met jou in contact en nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische (voor)opleiding gelijkwaardig aan (V)MBO
  • Je bent technisch onderlegd en je hebt technisch inzicht
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid deze te halen
  • Je bent bereid om mee te draaien in 24 uur storingsdiensten
  • Je bent servicegericht en klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is marktleider in Nederland en onderscheidt zich door goede 24/7 service, snelle reparaties, vakkundige montages en uitgebreide inspecties. Ze bieden de klant een opmaat gemaakte onderhoudsprogramma en plant de onderhoudswerkzaamheden zo efficiënt mogelijk in, zodat de downtime zo minimaal mogelijk blijft. Het bedrijf kent ruim 70 service monteurs in Nederland en een Europees netwerk met goed opgeleide servicemonteurs achter de hand. Zo staan ze klaar om elke storing, schade of probleem aan een transportband goed op te lossen.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een gevarieerde en verantwoordelijke fulltime functie, waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd zeker tot de mogelijkheden behoort. Je wordt beloond conform de cao Metaal en Techniek. Je ontvangt een salaris tussen € 13,- en € 17- bruto per uur. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Word je enthousiast van deze vacature en begin je liever vandaag dan morgen? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct op deze leuke vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'servicemonteur transportbanden'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Fabian Brinkema. Fabian is te bereiken op  06-27011435. Natuurlijk kun je ook je cv mailen naar fbrinkema@abiant.nl. 

Deel deze vacature via