Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Puur vakmanschap leveren als allround timmerman. Heb jij ervaring als timmerman en ben jij zoekend naar een nieuwe uitdaging? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij zoekend naar allround timmermannen! Lees snel verder voor meer informatie!

Voor verschillende werkgevers in de regio van Bedum is Abiant op zoek naar timmermannen. Als allround timmerman start jouw dag met een kop koffie op kantoor met je collega's. Hier bespreken jullie lopende of nieuwe projecten. Vervolgens ga je alleen of met collega's onderweg naar het project. De projecten zijn erg divers. Nieuwbouw, verbouwingen, aanbouw en renovaties zijn projecten waar jij aan het werk kunt! Met jouw timmerwerkzaamheden zorg jij ervoor dat iedere klus wordt afgehandeld en dat de wensen van de klant in vervulling gaan. Wat vragen we van jou? Handigheid en kennis van gereedschappen, tekeningen en schetsen die jij kunt inzetten als timmerman bij een van onze opdrachtevers.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar timmermannen voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Bedum. De werkzaamheden worden bij allerlei opdrachtgevers uitgevoerd, zoals bij particulieren, bedrijven en gemeenten. Samen zoeken we een werkgever die bij jou past!

Wat wij bieden

Als allround timmerman ontvang je een bruto salaris dat ligt tussen de € 15,- en € 18,- per uur, dit salaris is conform bouw cao en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met de mogelijkheid op een vast contract. 

Zie jij het zitten om als timmerman aan het werk te gaan in de omgeving van Bedum? Reageer dan direct op deze vacature, maar uiterlijk voor 3 april 2023. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via