Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In Klazienaveen zijn wij op zoek naar een medewerker akkerbouw. Heb jij affiniteit met de agrarische sector en beschik je over enige ervaring? Reageer dan snel want wij komen erg graag met jou in contact.

Als medewerker akkerbouw heb je een veelzijdige functie. Het bewerken van het land, spuiten van de uien en het oogsten hiervan behoren tot jouw werkzaamheden. De uien worden op locatie gesorteerd en klaargezet voor transport. Indien nodig ondersteun je bij deze werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met affiniteit in de agrarische sector. Je haalt er voldoening uit om hard te werken en hebt ervaring met trekker werkzaamheden. Je staat er voor open om deze werkzaamheden eigen te maken en bent leergierig.

Functie-eisen

  • in het bezit van T rijbewijs
  • in het bezit van spuitlicentie (bij voorkeur)
  • aantoonbare affiniteit met de agrarische sector

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf gevestigd waar de akkerbouw de hoofdtak is. Akkerbouw is hierbij de hoofdtak. Er worden onder andere uien, aardappelen, suikerbieten, wortelen en gerst verbouwd. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende en fulltime functie bij een veelzijdig akkerbouwbedrijf. Door rustig te leren krijg jij de kans om het vak volledig eigen te maken. Je wordt betaald conform cao Open Teelten en ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 14,32. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Wil je werken als medewerker akkerbouw en ben je nog op zoek naar een leuke baan? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start voor het seizoen los barst al als medewerker akkerbouw. Wil je graag wat meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature 'medewerker akkerbouw'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag  naar Daniëlle of Arnold.  

Deel deze vacature via