Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Voor een kantoorpand in Beilen is Abiant op zoek naar een schoonmaker. Ben jij 2 dagen in de week beschikbaar om tijdens kantoortijden een paar uur per dag schoon te maken? Wij komen erg graag met jou in contact.

Als schoonmaker ga je onder andere de bureaus schoonmaken, reinig je het sanitair, de vloeren en de kantine. Bij voorkeur ben je woonachtig in Beilen of directe omgeving. Je kunt goed zelfstandig werken, gaat hierbij nauwkeurig te werk en ziet het werk liggen. Omdat de werkzaamheden binnen kantoortijden plaatsvinden zijn wij op zoek naar een representatieve en sociale kandidaat. Je gaat 6 uren per week werken waarbij je de ene dag 4 uur werkt en de andere dag 2 uur. De indeling van deze dagen is in goed overleg met de opdrachtgever in te vullen.

Functie-eisen

  • bij voorkeur enige ervaring als schoonmaakster (geen vereiste)
  • beschikbaar binnen kantoortijden

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Beilen en er heerst een informele en goede werksfeer. 

Wat wij bieden

Je krijgt de gelegenheid om 6 uur per week binnen kantoortijden te werken. Jouw werkdagen zijn hierbij in goed overleg in te vullen. Je ontvangt een bruto uurloon van € 11,83 per uur. Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker? Dan komen wij graag met jou in contact en je kunt op korte termijn aan de slag. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via