Vacature: Havenwerker Eemshaven

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Een doorzetter, zo kan men jou het beste omschrijven. Je werkt hard voor je centen, bent veelzijdig inzetbaar en deinst er niet voor terug daarbij jouw spierkracht te gebruiken. Heb jij het in je om aan het werk te gaan als havenwerker?

In de Eemshaven zoeken wij doorlopend sterke handen die mee kunnen helpen bij verschillende werkzaamheden. Dit werk richt zich vooral op het laden en lossen van binnenkomende schepen in de Eemshaven. Hierbij kun je denken aan hand- en spandiensten, maar ook aan werkzaamheden op een heftruck, shovel of bobcat. Wanneer je gemotiveerd bent om voor de lange termijn aan de slag te gaan biedt Abiant jou de mogelijkheid om door het volgen van cursussen één of meerdere certificaten te behalen. Naast de kans om te gaan werken krijg je dus ook nog eens de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op de arbeidsmarkt! 

Functie-eisen

  • een geldig VCA-certificaat 
  • je bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

In de eerste instantie krijg je een inwerkperiode waarin je laat zien dat jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Hoe dit in zijn werk gaat? Abiant biedt jou verschillende klussen bij variërende opdrachtgevers. Deze variëren in lengte van een aantal dagen tot soms een aantal weken. Wanneer dit werk van beide kanten goed bevalt zetten we jou op langere termijn projecten in. 

Wat wij bieden

Uitdagende en afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties. Daarnaast bepaal jij wanneer en hoeveel je wil werken. Dus ook parttime werken is geen enkel probleem, bijvoorbeeld naast een andere baan of studie. Salaris is afhankelijk van je ervaring ergens tussen de €11,- en €14,-

Word jij de havenwerker waar wij in de Eemshaven op kunnen bouwen? En start je liever vandaag dan morgen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 0092. 

Deel deze vacature via