Vacature: Opperman Bestratingen

  • Salaris Tussen € 6,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wanted: Opperman bestratingen bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen!

Als opperman bestratingen zul je je handen vuil maken - en dat bedoelen we letterlijk. We zijn op zoek naar een enthousiaste persoon die niet bang is om zijn mouwen op te stropen en de handen uit de mouwen te steken.

Je zult de beste vriend worden van onze stratenmakers, en je zult zorgen voor de bevoorrading van materialen, het voorbereiden van het terrein, het aanleggen van stoepranden en nog veel meer. Als je dacht dat het bestratingsvak alleen bestond uit het leggen van stenen, dan heb je het mis. Je moet ook in staat zijn om jezelf in een hilarisch accent te uitdrukken wanneer je de stenen doorgeeft. Je moet ook in staat zijn om met een paar onhandige grappen op de proppen te komen, en als je een talent hebt voor het imiteren van dieren, dan heb je zeker een streepje voor. (Een balkende ezel of blaffende hond kan altijd helpen om de teamgeest erin te houden.)

Goed, dit laatste is natuurlijk flauwekul, maar het houdt het werk zeker nog leuker, mocht je deze eigenschappen wel bezitten! Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt, we zijn bereid om je te trainen en je te helpen groeien in de functie. 

Functie-eisen

  • Je bent een aanpakker;
  • Je woont in de omgeving van Surhuisterveen of bezit over eigen vervoer zodat je er kunt komen;
  • Je kunt snel aan de slag!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gerenomeerde opdrachtgever die jarenlange ervaring heeft in de wegenbouw. 

Wat wij bieden

Je gaat voor 32-40 uren aan het werk. Je uurloon is tussen de 11,75 en 14 euro. Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via