Vacature: Schoonmaak medewerker hotel

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 25 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Op zoek naar een baan in een hotel als schoonmaker? Ben jij elke dag inzetbaar tussen 09:00 uur en 14:00 uur? Met een maximum van 20 uur? De dagen zijn in overleg!

Onze opdrachtgever heeft een hotel in de omgeving van Borger en is op zoek naar een schoonmaker die beschikbaar is in de periode van 1 april tot 1 oktober. Als hotel schoonmaker bestaan je taken uit het stofzuigen van de gangen, trappen en de kamers, bedden opmaken, dweilen en het schoonmaken van het sanitair, ook het sanitair van het hotel. 

Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem! Er wordt gewerkt met een lijstje zodat je routine krijgt in je werkzaamheden. We weten zeker dat je na een aantal weken zonder lijstje aan de slag gaat! De werkzaamheden worden je duidelijk uitgelegd door het hechte team van vaste medewerkers. In het weekend zijn de werktijden van 10:00 uur tot 14:00 uur. De werkdagen zijn in overleg en in de weekenden wordt er gewerkt met een roulatieschema. 

Functie-eisen

  • elke dag beschikbaar tussen 09:00 uur en 14:00 uur
  • in het weekend van beschikbaar 10:00 uur tot 14:00 uur

Over het bedrijf

Een lokaal gelegen hotel en restaurant dat zeer bekend is bij de lokale bevolking. De onderneming is niet weg te denken uit de omgeving van Borger. Er zijn diverse kamers aanwezig sommigen met een balkon of een klein terras. Je komt te werken in een klein en hecht team met een gemoedelijke sfeer. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan van 20 uur in de periode vanaf 1 april tot 1 oktober. We hanteren de Cao Horeca. Hierbij is het salaris tussen de € 11,-- en € 12,--. Heb je interesse in de vacature "schoonmaak medewerker hotel"? Laat het ons weten door te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben? De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via