Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Op zoek naar een fulltime baan in het pootgoed? Dan zoeken wij jou als medewerker akkerbouw bij dit mooie bedrijf in de regio van Spijk. Doordat de huidige medewerker is doorgegroeid naar een andere functie binnen Abiant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker in de akkerbouw. Herken jij jezelf in onderstaand profiel, reageer dan meteen! 

Voor een akkerbouwer in de omgeving van Spijk zijn wij op zoek naar een medewerker die ervaring heeft met de teelt van pootaardappelen en ervaring heeft met trekker werk. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn; het land klaar maken voor het poten van aardappelen of het zaaien van tarwe of bieten en het oogsten van deze gewassen. Verdere werkzaamheden zullen bestaan uit het inschuren van de aardappelen tijdens de oogst en het sorteren, lezen en het opzakken van de aardappelen. In de rustigere periodes verricht je onderhoud aan de machines en gebouwen.   

De dag begin je samen met de eigenaar. Je bespreekt dan samen wat er die dag moet gebeuren. Gedurende de dag voer je zelfstandig werkzaamheden uit en wanneer nodig help je elkaar. Tijdens de oogstperiodes kan het voorkomen dat de werkdag wat langer is, maar over het algemeen wordt er gewerkt van 07:30 tot 17:00 uur.

Functie-eisen

Jij kunt trekker rijden. Dat is belangrijk! En verder kun je ook werken met GPS. Een afgeronde opleiding in de akkerbouw is voor deze rol geen harde eis. Maar uiteraard heb je wel affiniteit met pootaardappelen en de akkerbouw!

Over het bedrijf

Een mooi akkerbouwbedrijf in de regio van Spijk.

Wat wij bieden

  • uitdaging en de mogelijkheid om alle kneepjes van het aardappelvak te leren
  • een passend uurloon afhankelijk van je leeftijd en ervaring die je meebrengt (€10,58 en €16,-)
  • opleidingsmogelijkheden 
  • reiskostenvergoeding 

Wil jij aan de slag in het pootgoed als akkerbouwmedewerker? Wij zoeken jou! Wacht niet langer en solliciteer. Je kunt reageren tot en met 8 april Heb je vragen of wil je meer weten? Dan kun je bellen naar Matthijs van Abiant Spijk, hij is bereikbaar 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via