Vacature: Hovenier onderhoud

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte vakman als het gaat om het onderhouden van perkjes, gazons, planten en bomen? Dan ben jij een ware aanvulling voor onze opdrachtgever in Burgum! 

Bij dit bedrijf ga je aan het werk als Hovenier waar je bij particulieren en bedrijven de tuinen gaat onderhouden. Je zorgt ervoor dat de tuinen er het hele jaar door mooi uitzien door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals snoeien, maaien, bemesten en schoffelen en tuinafval opruimen. Jij zorgt voor een tevreden klant die weer kan genieten van een keurige tuin! Je hebt oog voor detail en weet precies wat er nodig is om elke tuin er op zijn best uit te laten zien.

Functie-eisen

  • Enige werkervaring als hovenier in het onderhoud is een pre
  • Rijbewijs B(E) 
  • Klantvriendelijk en communicatief vaardig
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een zeer veelzijdig familiebedrijf met diverse specialisaties. Het bedrijf is actief in de noordelijke helft van Nederland. Het is een allround duurzaam hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, in het weekend ben je lekker vrij. Jouw salaris is conform de cao Hoveniersbedrijf tussen de €12,43 en €14,55 bruto per uur.

Ben jij de groene vakman die wij zoeken? Reageer dan direct op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via infosurhuisterveen@abiant.nl of bel ons via 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via