Vacature: Montagemedewerker dak en wandbeplating

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nijega
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij een echte hoogvlieger? Heb je geen last van hoogtevrees en werk je graag met je handen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als montage medewerker dak en wandbeplating!

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een enthousiaste en gedreven montage medewerker om het team te versterken. Als dak en gevel monteur zorg je ervoor dat alle projecten tot in de puntjes worden uitgevoerd. Je bent vooral op hoogte aan het werk. Daar ben je druk bezig met het monteren van dak en gevel systemen. Dit gaan je doen op nieuwbouwhuizen, maar ook op bestaande woningen en op allerlei andere gebouwen, zoals bedrijfspanden, schuren en stallen. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met nog 2 collega's vorm je een team en ga je samen op pad.

Heb je nog geen ervaring in de dak en gevelbeplating, maar lijkt het je ontzettend leuk? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Je collega's leggen je graag alles uit en vinden het leuk om jou alles over dit mooie vak te leren! 

Functie-eisen

  • In het bezit van VCA of bereid deze bij Abiant te behalen
  • Ervaring in dak en gevelbeplating of gedreven is om het vaak te leren
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je bent fysiek sterk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Friesland. Het bedrijf doet alles wat betreft levering en montage van dak- en gevelstystemen, onder andere van bedrijfspanden, schuren, stallen en woningen. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in renovatie en schadeherstel. Geen dag is dus hetzelfde! Het hechte team bestaat uit enthousiaste, gedreven mensen die elke dag met plezier en enthousiasme hun mooie vak uitoefenen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als montage medewerker dak en wandbeplating. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bieden wij jou conform cao een uurloon tussen de 11,75 en 14,63 euro. 

Deel deze vacature via