Vacature: Allround schilder Bedum

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren allround schilder met oog voor detail en draai je je hand niet om voor verschillende werkzaamheden  zoals houtrot, schilder- en sauswerk? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor een groeiend schildersbedrijf in Bedum zijn wij per medio maart/ april 2023 op zoek naar een allround schilder. Je komt te werken in een klein team waar de lijntjes kort zijn en waar jullie samen de klussen gaan klaren. Het bedrijf staat bekend om de kwaliteit die zij afleveren, dus nauwkeurig werken is iets wat van jou verwacht wordt. Je komt bij zowel particulieren als bedrijven en bent daardoor het visitekaartje van het bedrijf. Klantgerichtheid zit in jouw bloed! 

Naast het schilderwerk voert dit bedrijf ook andere onderhoudswerkzaamheden uit. Van jou wordt verwacht dat jij je flexibel opstelt en ook werkzaamheden zoals het verwijderen van houtrot oppakt. 

Functie-eisen

  • ervaring als schilder
  • in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Dit schildersbedrijf pakt klussen aan voor zowel binnen als buiten. Als particulier, maar ook als bedrijf kan je hier terecht. De werkzaamheden die zij verrichten zijn onder andere: sauswerk, houtrot en periodieke controles van schilderwerk. Ze staan voor vakwerk en leveren altijd goede kwaliteit. Het aantal werknemers is op één hand te tellen, maar door de groei van het aantal aanvragen zoeken ze iemand die het team wil komen uitbreiden. 

De werkzaamheden binnen dit bedrijf vinden voornamelijk plaats op regio Het Hogeland. 

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een nuchter en klein team. Het betreft hier een functie voor langere tijd. Wanneer het van beide kanten goed bevalt is een vast contract op termijn zeker mogelijk! Beloning vindt plaats op basis van de cao Schilders. Het uurloon ligt tussen de € 13,- en € 17,- per uur. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb jij interesse in deze baan als allround schilder Bedum? Dan zien we je cv en motivatie graag tegemoet! Solliciteren kan tot en met 7 april 2023. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via