Vacature: Winkelmedewerker agrarisch

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Frieschepalen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij feeling met de agrarische sector en ben je een echte aanpakker? Dan zijn we opzoek naar jou! 

Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een medewerker in de agrarische sector. Als winkelmedewerker ben je bezig met het bijvullen en verkopen van het assortiment wat op deze zelfvoorzienende boerderij geproduceerd wordt. Daarnaast ben je ook werkzaam op de boerderij met alle dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden op de boerderij bestaan onder andere uit het uitmesten van de stallen, het verzorgen en voeren van de dieren en het schoonmaken van de waterbakken. Je bent hier één dagdeel per week werkzaam en hebt een grote diversiteit aan werkzaamheden, geen dag is hetzelfde! Je hebt een creatief denkvermogen en schroomt niet om nieuwe ideeën aan te dragen bij jouw nieuwe werkgever! 

Functie-eisen

  •  Aanpakkers mentaliteit
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Je zit vol creatieve ideeën en denkt graag met de eigenaren mee

Over het bedrijf

Het betreft een boerderij die zelfvoorzienend aan het worden is. Met een verscheidenheid aan dieren zit deze boerderij gevestigd in Frieschepalen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek met afwisselende werkzaamheden voor één dagdeel per week, Bij wederzijds enthousiasme is uitbreiding van de uren bespreekbaar. Afhankelijk van leeftijd en ervaring heb je recht op een brutoloon op basis van de cao dierenhouderij tussen €6,00 en €16,00 euro. 

Deel deze vacature via