Vacature: Monteur prefab schoorstenen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Appingedam
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker, heb je technisch inzicht en maken jouw handen wat ze zien? Dan is deze vacature van monteur prefab scoorstenen zeker iets voor jou!

Samen met je collega's bouw je prachtige prefab schoorstenen in allerlei soorten en maten. Dit doe je met collega's die van aanpakken weten en gezelligheid hoog op hun lijstje hebben staan.
Zodra je de schoorstenen samen hebt gebouwd ga je richting de klant om de schoorsteen daadwerkelijk te plaatsen zodat je ook direct het eind resultaat kunt zien. Het is dus een echte uitdaging om de klant tevreden te zien met het strakke werk dat jullie afleveren.


Functie-eisen

  • Bij voorkeur enige ervaring in een soort gelijke functie
  • Je hebt geen hoogtevrees 
  • Bij voorkeur in het bezit van een vca-certificaat of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is expert op het gebied van lichtgewicht schoorstenen. Doordat het bedrijf de schoorstenen zelf bouwt en plaatst wordt je betrokken bij het gehele proces en is geen werkdag hezetlde.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en wisselende functie aan als monteur prefab schoorstenen die bij goed bevallen voor langere tijd is. Je wordt intern opgeleid dus ervaring is niet noodzakelijk. Het werk zien liggen en weten van aanpakken is belangrijker.
Je wordt verloond conform cao waarbij jou uurloon tussen de € 11,75 en € 15,- bruto per uur ligt.  

Ben jij enthousiast geworden om als monteur prefab schoorstenen aan de slag te gaan bij dit bedrijf ? Reageer dan zo snel mogelijk, maar voor  8 april op deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie 'monteur prefab schoorstenen'? Neem dan gerust contact met ons op uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via