Vacature: Monteur Kozijnen (leerling)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Damwoude
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Zoek je een nieuwe uitdaging, heb je twee rechter handen? Werk je op je best in een gezellig team en je heb je graag plezier in je werk?  Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als Monteur Kozijnen!

Als Monteur Kozijnen (leerling) kom je te werken in een leuk team die met veel vakmanschap en plezier samen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het bedrijf heeft veel ervaring met het in de praktijk opleiden van kozijnen monteurs. Je voert je werkzaamheden uit op locatie en bent actief zowel in renovatie- als nieuwbouw. Je bent het visiteplaatje van het bedrijf en werkt daarom netjes en bent klantvriendelijk.

Ervaring als kozijnenmonteur? Van harte welkom! We vragen van je dat je aantoonbare ervaring hebt met kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, gevelbekleding, dakgoten en zonwering. Je wordt van harte welkom geheten in het team en je kunt je ervaring gelijk inzetten om de klant te voorzien van offerte tot de afwerking!

Wil je al leerling aan de slag? Dan vragen we affiniteit met de bouw. De opdrachtgever leert je graag de kneepjes van het vak! Je komt in een ervaren team, die jou graag alle kneepjes van het vak leert. 

Functie-eisen

Jij hebt: 

  • Affiniteit met de bouw
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • Een VCA-certificaat (of bent bereid deze via ons te behalen)

Jij bent:

  • Nauwkeurig
  • Klantvriendelijk

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Veenwouden. De sterke punten van het bedrijf zijn het persoonlijk contact, klantgerichte service, meer dan 25 jaar ervaring en vakkundige montage. 

Wat wij bieden

Bij goed functioneren heb je een baan voor langere tijd. Je komt in een gezellig team met collega's, die net als jou, passie voor het kunststofkozijnen vak hebben. Het salaris is conform cao Bouw €12,21,- en  € 16,24 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als leerling kozijnenmonteur? Reageer dan snel! Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00 of mail naar infoveenwouden@abiant.nl.

Deel deze vacature via