Vacature: Timmerman

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Hou jij van aanpakken en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zoeken we jou! 

Wij zijn opzoek naar een timmerman om het team van onze opdrachtgever te versterken! Ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast en gedreven bent! Als timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van kozijnen, deuren, trappen en het leggen van vloeren. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan vershillende projecten, zowel nieuwbouw als renovatie. 

Functie-eisen

  • Je bent bereid om verder te reizen voor opdrachten die niet in het noorden zijn;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig en klantgericht;
  • Je bent in staat om tekeningen en werkopdrachten te lezen en te interpreteren;
  • Je bent enthousiast en gedreven

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een echt familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar verschillende projecten aanpakt. Er werken op dit moment meer dan 60 mensen om elke dag te mooiste projecten te realiseren. Alle kleine en grote klussen worden door dit mooie bedrijf aangepakt, dat maakt het werk afwisselend en daarmee is geen dag hetzelfde.

Omdat het bedrijf ook veel op locatie werkt is het goed om te weten dat je ook in de kost moet willen. Dit houdt in dat maandag tot donderdag je in de kost gaat. Hotel, eten en drinken z

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als timmerman bij een groot bouwbedrijf. Je krijgt een salaris tussen de €12,- en €19,- bruto per uur, conform cao bouw, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Mocht je naar aanleiding van de vacature nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via email infosurhuisterveen@abiant.nl of bel naar 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via