Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Wijster
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Houd jij van aanpakken en werk je graag in teamverband? Ben je leergierig en ga jij de uitdaging aan om als industrieel reiniger aan de slag te gaan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Als industrieel reiniger ben jij een onmisbare schakel in de productieomgeving, want jij zorgt er voor dat de fabriek/productiehal veilig en schoon blijft, zodat de continuïteit wordt gegarandeerd. Jouw vak vergt flexibiliteit, vakmanschap en inzicht en is niet te vergelijken met reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Als industrieel/gevel reiniger ga je samen met je collega's naar verschillende locaties toe om machines, installaties, productiehallen, gevels/gebouwen te reinigen. Hiervoor maak je onder andere gebruik van een hoge drukspuit, schrob-zuigmachine, industriële stofzuigers of een emmer met sop en een poetsdoek. De werkzaamheden worden zowel binnen als buiten uitgevoerd. Daarnaast kan het voorkomen dat je op hoogte werkt. Het is dus belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

Heb je nog geen ervaring, maar wil je het vak van industrieel/Gevel reiniger wel graag leren? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden! Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het willen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan ervaring of het hebben van een afgeronde opleiding.  

Functie-eisen

  • geldig VCA certificaat
  • gemotiveerd
  • aanpakkersmentaliteit
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team met ongeveer 50 ervaren medewerkers. Zij leveren hun klanten een optimale dienstverlening op het gebied van industriële reiniging, rioolbeheer en gevelbeheer.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een leuke en fulltime werkplek voor langere tijd. Bij deze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak van een industrieel reiniger te leren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen of om een C- rijbewijs  te halen, zodat je ook kan worden ingezet als chauffeur. Bij goed functioneren is er een reële kans dat je op termijn door de opdrachtgever wordt overgenomen. Je wordt beloond conform de cao Schoonmaak en ontvangt een salaris dat ligt tussen de € 12,75 en € 14,58 bruto per uur. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Zie je jezelf werken als industrieel reiniger? Reageer dan voor 6 april op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via