Vacature: Veldwerker bodem

 • Salaris Tussen € 2000,- en € 2800,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Als veldwerker bodem heb je super veel vrijheid en ben je elke dag in de buitenlucht te vinden. Het doel van jou functie is het verbeteren van de kwaliteit in en om het water in de regio! Om deze functie uit te kunnen voeren krijg je een interne opleiding en ben je specialist in wording! Zoek jij een uitdagende baan in Friesland? Vanuit huis op pad met de werkbus, wie wil dat nou niet?

Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld: metingen van watergangen, waterconstructies controleren en inspecteren, het bemonsteren van waterbodems voor ecologisch onderzoek. Je komt elke dag weer op een andere plek terecht in voornamelijk Friesland, je krijgt een regio toebedeeld, vlak bij je woonplaats. Maar het bedrijf heeft 3 vestigingen dus het kan een keer voorkomen dat je elders in het land word ingezet. Je vertrekt altijd vanuit huis en je treft je collega op locatie. Samen controleer je alles en verwerk de je gegevens in de tablet. Wanneer er problemen zijn neem je contact op met de adviseur waar je korte lijntjes mee hebt. Je krijgt een interne opleiding en er zijn volop scholingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Als je interesse hebt in de natuur en meer wilt leren is dit dus een super gave uitdaging waar je voor het leven aan de slag kunt!

Functie-eisen

 • Rijbewijs B;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is onder andere gevestigd in Joure. Maar omdat je vanuit huis werkt komt je niet vaak op de zaak. Er zijn 12 rechtstreekse collega's in heel Nederland die de zelfde functie uitvoeren als wat jij gaat doen In totaal werken er ruim 50 medewerkers binnen het bedrijf. Iedereen is even belangrijk omdat jullie samen de klus klaren van begin tot eind. Er zijn korte lijntjes en daarom kun je snel schakelen bij problemen maar ook bij oplossingen. Iedereen helpt elkaar graag en het is een divers en super leuk team! Van harte welkom, je word et open armen ontvangen door je nieuwe collega's.

Wat wij bieden

Grijp jij deze prachtige kans met beide handen aan? Het betreft een functie voor 36 of 40 uur per week. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij:

 • Salarisrichtlijn is tussen de € 2000,- tot € 2800,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Een detacheringscontract met vaste uren voor bepaalde tijd;
 • Na deze detachering is er, bij wederzijds enthousiasme, de mogelijkheid om rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst te treden;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een interne opleiding tot veldwerker;
 • Een werkbus, telefoon en een tablet.

Ben jij de nieuwe collega 'veldwerker bodem' die we zoeken? Solliciteer dan voor 31 maart. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Veldmedewerker bodem'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via