Vacature: Melker Onderdendam

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Onderdendam
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als ervaren melker sta jij het liefste tussen de koeien en is het voor jou geen enkel probleem om zelfstandig een melkbeurt op te pakken. De melkveehouder op dit bedrijf is op zoek naar een extra melker voor in de melkerspoule die om de week de melkbeurt op zondagmiddag op zich wil nemen. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Voor een melkveebedrijf in Onderdendam zijn wij op zoek naar een melker op de zondagmiddag. Dit is voor om het weekend. De werkzaamheden bestaan uit het ophalen van de koeien en het klaarzetten van de melkstal. Vervolgens zorg je ervoor dat de koeien gemolken worden en maak je achteraf de melkstal weer schoon. Per melkbeurt ben je zo'n 2 tot 2,5 uur bezig. 

Ben je op zoek naar meer werkzaamheden in de melkveehouderij? Dan kunnen wij meerdere bedrijven voor jou combineren, zodat je meer uren per week kunt maken. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij ervaring hebt met melken en affiniteit hebt met koeien. 

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf in Onderdendam worden ongeveer 150 koeien gemolken in een moderne zij-aan-zij rapid-exit melkstal. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek op een modern melkveebedrijf waar koeien voorop staan. Jij ontvangt loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de  €11,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Nog geen 21 jaar? Dan ontvang je loon conform je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Past het werk tussen de koeien jou? Dan horen we graag van je voor 10 april, maar het liefst zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over de vacature Melker Onderdendam of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via