Vacature: Allround medewerker akkerbouw regio Bedum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De akkerbouw is altijd in beweging, daar horen enthousiaste en deskundige medewerkers bij. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die de akkerbouwsector van haver tot gort kennen om zo de kwaliteit en de productie van gewassen naar een hoger niveau te tillen. 

Op dit akkerbouwbedrijf in de regio Bedum staat de teelt van pootgoed centraal. Hier ben je jaarrond mee bezig, van het klaarmaken van het land tot het poten van de aardappels. Dan volgt de selectie en uiteindelijk de rooiperiode. Vervolgens begint de periode van sorteren en afleveren. Naast de interessante teelt van pootgoed heeft het bedrijf ook uien, suikerbieten en granen in het teeltplan. 

Op dit bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die bij afwezigheid het gehele bedrijf over zou kunnen nemen. Jij bent dus echt een professional in de akkerbouw waar je collega's op kunnen rekenen. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • bezit over aantoonbare ervaring in de akkerbouw
  • je T-rijbewijs in bezit hebt 

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf waar je gaat werken is gevestigd in de regio Bedum. Daarnaast worden er bieten, uien en tarwe verbouwd. Je werkt samen met de eigenaren van het bedrijf en hun medewerker.

Wat wij bieden

Als allround medewerker akkerbouw ga jij een fulltime dienstverband niet uit de weg. De uren worden indien mogelijk gemaakt doordeweeks, maar jij begrijpt dat het in de piekperioden kan voorkomen dat je ook 's avonds of in het weekend werkt. Salaris ontvang je conform de cao open teelten en ligt afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 14,- en € 19,- per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld, vakantiedagen én pensioen op. 

Ligt jouw hart in de akkerbouwsector en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan voor 10 april! Voor vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via