Vacature: Medewerker melkveehouderij Winsum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Rasquert
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHboHavoVwo

Over de functie

Bezig zijn met vee management, werken aan een optimale vruchtbaarheid van de koeien en daarmee écht plezier hebben in je werk op het melkveebedrijf. Jouw dagen zitten vol afwisseling op dit moderne melkveebedrijf. Heb jij zin om hier te komen werken?

Vrijheid om je werk écht goed te kunnen doen, dat is wat je krijgt op dit melkveebedrijf. Wegens ziekte en verlof zijn we voor dit melkveebedrijf op zoek naar een echte koeienman- of vrouw om een belangrijk deel van de werkzaamheden op het bedrijf op zich te nemen. Jij gaat namelijk met volle focus aan de slag tussen de koeien om te zorgen dat het hele management van de vruchtbaarheid op en top in orde is voor iedere koe. Jij voert checks uit bij pas gekalfde koeien, houdt de tochtigheid in de gaten, voelt de koeien op, pakt probleemdieren op, houdt de verwerking van de data bij en zorgt voor een vlot verloop van het afkalven. Je hoort het al, dit is een vacature voor iemand die écht graag met koeien werkt én hier kennis van heeft. Naast deze werkzaamheden komen ook alledaagse werkzaamheden om de hoek, zoals het ophalen van de koeien naar de melkrobot en het voeren van de kalveren. 

Naast bovenstaande werkzaamheden is het ook fijn als jij koeien kunt bekappen. Niet helemaal bekend met klauwverzorging? Ook dan komen we graag met je in contact. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit melkveebedrijf wanneer jij:

  • beschikt over ervaring tussen de koeien/een afgeronde opleiding hebt richting melkveehouderij
  • bij voorkeur kunt bekappen
  • tussen de 20 en 40 uur per week beschikbaar bent
  • beschikt over je T-rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft zijn bedrijf in de regio Winsum. Op het moderne bedrijf worden ongeveer 250 koeien gemolken met melkrobots. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie op een melkveebedrijf waar veel mogelijkheden zijn om jouw dag uitdagend en bomvol afwisseling te laten zijn. Jouw salaris is conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt tussen de € 12,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer. 

Beschik jij over de ervaring om op korte termijn aan het werk te kunnen op dit melkveebedrijf? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer op deze vacature voor 9 april, dan nemen we snel contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature medewerker melkveehouderij Winsum? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via