Vacature: Waterbouwer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een allround gww bedrijf in de omgeving van Joure zijn wij per direct op zoek, voor een periode van 4 weken (met kans op verlenging), naar een leergierige Waterbouwer die zich verder wil ontwikkelen in de grond en waterwerken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als Waterbouwer wordt je ingezet op een project in Joure. In eerste instantie gaat het om een project van 4 weken, maar de kans is groot dat je daarna kunt blijven. Zo ga je aan de slag met het plaatsen van beschoeiingen, bruggen, damwanden, steigers en daarnaast zorg je ervoor dat de machinist zo efficiënt mogelijk kan werken. Je komt te werken in een enthousiast team met vakkrachten. Je geniet er van om in de buitenlucht te werken en je maakt er samen met je collega's iedere dag weer een top dag van! 

Functie-eisen

  • Vca-certificaat, of bereid deze via Abiant te halen;
  • Fysiek in orde;
  • Je kunt per direct starten;
  • Ervaring in de waterbouw (pre).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit vlak bij Joure en is van oorsprong een agrarische bedrijf. Momenteel zijn ze voor het grootste gedeelte actief in de gww-sector. Maar de nuchtere agrarische cultuur is in het bedrijf vervlochten. Ze zijn niet alleen leverancier maar ook echt sparringspartner voor hun klanten. Ze zijn meegaand en welwillig tegenover hun klanten maar ook tegen hun personeel.  Het werk is voornamelijk in het Friesland met af en toe eens een uitschieter buiten de provincie. Momenteel werken er ongeveer 20 mensen en vanwege uitbreiding van het team zijn ze nu op zoek naar een enthousiaste werknemer om aan hun team toe te voegen. 

Wat wij bieden

Er is werk voor onbepaalde tijd en je kunt op korte termijn al starten. De voorkeur gaat uit naar een ervaren Waterbouwer, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Onze opdrachtgever is een erkend leerbedrijf. Het salaris ligt tussen €13,- en  €17,- bruto per uur conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'Waterbouwer'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via