Vacature: Eerste Werktuigkundige

  • Salaris Tussen € 17,- en € 25,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Beschik jij over een technische, specialistische achtergrond richting Hts, AOT, Hbo Scheepswerktuigkundige, REWIC HWTK? Voor een toonaangevende speler binnen de energietransitie, zoekt Abiant een senior werktuigkundige die zorgt dat Noord-Nederland gegarandeerd van stroomt wordt voorzien. In deze serieuze functie, die in de 5-ploegen wordt uitgevoerd, werk je samen met collega's met elk een eigen discipline. De plant waar je werkt is hoog modern en jij zorgt ervoor dat het proces blijft lopen. Hierin werk je samen met collega's van de technische dienst en operators binnen andere afdelingen.

Het doel van deze functie bestaat uit het bewaken en bedienen van de verschillende installaties, om er zo voor te zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk draait. Je handelt bij storingen en weet deze door een analytische werkhouding zelf te verhelpen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle regels en protocollen, ook met betrekking tot veiligheid en milieu, op de juiste en correcte wijze worden nageleefd. Ook speel jij een belangrijke rol in de informatievergaring met betrekking tot procesoptimalisaties.

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Aangevuld met een opleiding richting AOT, SWTK, REWIC of vergelijkbaar;
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen;
  • Je bent bereid in 5-ploegen te werken;
  • Je beschikt over technisch inzicht.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en bovenal serieuze speler binnen de energie opwekking. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen verdeeld over het hele land en zet op dit moment sterk in op de verduurzaming van haar werkwijzen en installaties. Dit betekent dat er ook ruimte en vraag is naar nieuwe werktuigkundigen, die bereid zijn mee te werken aan een groenere toekomst. Door de sterke toename aan stroom uit wind- en zonne-energie, zorgt onze opdrachtgever juist voor leveringszekerheid wanneer er vanuit deze groene bronnen geen stroom geleverd kan worden. Om dit proces te verbeteren worden er in de komende jaren meerdere miljarden Euro's geïnvesteerd in de installaties van onze klant.

Wat wij bieden

Wij bieden je een zeer uitdagende functie waarin ruimte is voor eigen initiatief met grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. Je ontvangt een goed salaris tussen de €17,- en  €25,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring, exclusief toeslagen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om binnen je functie opleidingen, cursussen en trainingen te volgen om zo je eigen kennis en vaardigheden te investeren.

Ben jij de nieuwe werktuigkundige die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature voor 14 april 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze afdeling techniek op 050 - 206 0200

Deel deze vacature via