Vacature: Werkvoorbereider/Monteur W

  • Salaris Tussen € 17,- en € 25,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij een ervaren technisch specialist die naast werkzaamheden als werkvoorbereider, juist ook een aantal uitvoerende werkzaamheden uit wil voeren? Dan is deze unieke afwisselende vacature perfect voor jou. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor technicians en contractors waar het gaat om werktuigkundige vragen. Je doet de werkvoorbereiding een deel van de inkoop en je hebt contacten met het magazijn. Daarnaast draag je bij aan de uitvoering in het onderhoud.

Door deze combinatie en grote afwisseling in werkzaamheden blijf je nauw betrokken bij de uitvoering. Vanuit hier ben je beter in staat om verbetervoorstellen op te stellen. Daarnaast ben je tijdens revisies werkvoorantwoordelijk, je zet TRA’s op, vult LMRA’s in en werkt mee aan verbetertrajecten. Je werkt in 1 van de meest moderne plants in de Eemshaven, al dan niet ter wereld, waar jij met een grote afwisseling van technieken in aanraking komt. Kortom een afwisselende en technisch uitdagende functie.

Je werkt hier in de dagdienst met een collega die gespecialiseerd is binnen de E&I en je bent verantwoordelijk voor een bepaald gedeelte van de plant. Tevens stuur je contractors aan tijdens revisies en stops waarbij je periodiek meedraait in de consignatiedienst.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op niveau 4 richting werktuigbouwkunde;
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in de uitvoering;
  • Je beschikt over de capaciteiten om te werken binnen een team dat bestaat uit zowel E alsook W;
  • Je kant volgens plan en protocol werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote en serieuze speler binnen de energietransitie. Zij staat bekend om haar state-of-the-art plant, professionele werkwijze en prettige bedrijfscultuur.

Wat wij bieden

Een uitdagende en bovenal afwisselende functie bij een toonaangevende opdrachtgever. Je salaris ligt, afhankelijk van ervaring, tussen de €17,- en €25,- per uur. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast het werken binnen een professionele omgeving met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature voor 15 april 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze afdeling techniek op 050 - 206 0200

Deel deze vacature via