Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je ervaring als melker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Dwingeloo zijn wij op zoek naar een enthousiaste melker! Interesse? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe werkplek is op een melkveebedrijf in Dwingeloo met zo'n 300 melkkoeien. Je gaat hier aan de slag als avondmelker en melkt zelfstandig in een carrousel binnenmelker. Allereerst begin je met het aandrijven van de koeien en zorg je ervoor dat de koeien klaarstaan in de wachtruimte. Vervolgens begeleid je de koeien naar de melkcarrousel. Wanneer alle koeien in de carrousel staan kun je gaan beginnen met het melken. De koeien worden gemolken van 17:30 uur tot ongeveer 20:15 uur. Als het melken klaar is, ga je de melkstal schoonspuiten en reinigen, zodat alles er weer spik en span uitziet. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag,- en dinsdagavond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf met maar liefst 300 koeien, het bedrijf is gevestigd in Dwingeloo. De koeien worden gemolken in een melkcarrousel, dit is een draaiende melkstal waar koeien in een soort draaimolen stappen. Terwijl de koeien rustig rondjes draaien kan jij het melkapparatuur aansluiten op de spenen van de koeienuiers. Zo worden de koeien al draaiend gemolken. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke werkplek bij een modern melkveebedrijf, die vanwege de mooie melktijden goed te combineren is met school of studie. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om zelfstandig de koeien te melken. Je wordt beloond conform de cao dierhouderij productiegericht. Afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 14,- bruto per uur. 

Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer dan direct en je kunt op korte termijn al starten! Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie over de vacature 'avondmelker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via