Vacature: Filiaal manager bouwmarkt

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij een sterk commercieel gevoel en voel jij je helemaal thuis op de winkelvloer? Dan ben jij precies de collega die wij zoeken!

Als filiaal manager van deze bouwmarkt ben jij het vriendelijke en opgewekte gezicht die met een vrolijke uitstraling het gezicht is voor dit filiaal.
Met jouw kennis en ervaring denk jij in oplossingen en kansen en weet jij precies wat belangrijk is voor jou klanten en collega's. Zo stuur je een kleine groep collega's aan en coach jij deze op een positieve manier zodat zij zich nog verder ontwikkelen en doorgroeien. Verder draag jij zorg voor een goede personeelsplanning en voer je lichte administratieve handelingen uit. Ook ben je veel te vinden op de werkvloer en help je mee met alle voorkomende werkzaamheden in de bouwmarkt.

Functie-eisen

  • Je bent bekend met techniek, gereedschap & bouwmaterialen
  • Flexibel inzetbaar
  • Aantoonbare ervaring in een soort gelijke functie

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar een gedreven filiaal manager voor zijn goedlopende bouwmarkt.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie aan van maandag tot en met zaterdag die bij wederzijds goed bevallen uitzicht bied op een vaste aanstelling bij het bedrijf. Je salaris zal conform de cao doe-het-zelf branche betaald worden en is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd in de functie filiaal manager bouwmarkt? Dan ontvangen wij graag voor 15 april jou cv met motivatiebrief. Wil je meer informatie, of heb je nog vragen neem dan gerust contact op met ons kantoor in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15 of via ons e-mailadres infoscheemda@abiant.nl.

Deel deze vacature via