Vacature: Administratief medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een technische groothandel in Groningen zijn wij opzoek naar en administratief medewerker binnendienst. In deze veelzijdige functie ga je aan de slag met het controleren en verwerken van binnengekomen orders, beheer je de inbox en onderhoud je het artikelen bestand. Daarnaast heb je een belangrijke taak in de communicatie naar de klant, zowel digitaal als via de telefoon sta je klanten te woord en voorzie je ze van goed kwalitatief advies. Natuurlijk wordt er niet verwacht dat je alles aan het begin al weet, maar het helpt wanneer je technische affiniteit hebt en het leuk vind om vakkennis op te doen. 

Op termijn mag je je ook bezighouden met het optimaliseren van processen en ter uitbreiding een nieuwe weg inslaan door creatief bezig te zijn. Denk hierbij aan product en demonstratie video's. Kortom, je hoeft je niet te vervelen.

Functie-eisen

  • Beheersing office 365
  • Technische affiniteit is een pré
  • Ervaring met verwerking digitale orders
  • Communicatief ben je vaardig

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé groothandel op gebied van vloeren. Door middel van vakkennis en grootte voorraad beleveren zij hun klanten door heel Nederland. Je komt dus te werken in een ervaren hecht team van 4 personen. Genoeg kennis om veel te leren maar ook ruimte om door te groeien en je eigen kansen te benutten. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltimebaan voor langere tijd in een veelzijdige functie, waar je een vak kan leren en daarnaast jezelf op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Een salaris passend bij je leeftijd en ervaring tussen de € 11,16 en € 12,50 per uur. 

Word jij enthousiast van het lezen van deze vacature als administratief medewerker binnendienst? Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer voor 31 maart. Vragen? Neem dan contact op met onze Abiant uitzendvestiging in Groningen 050-549 2840. 

Deel deze vacature via