Vacature: Aardappelselecteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Beschik jij over (enige) ervaring met het selecteren van aardappels in pootgoed? Dan zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar jou als aardappelselecteur!

Gedurende de aardappelselectieperiode van mei tot begin augustus zijn wij in de regio het Hogeland en Eemsdelta op zoek naar aardappelselecteurs. Als aardappelselecteur is ervaring een must! Je beschik over voldoende kennis en kunde wanneer het het gaat om ziekteherkenning van de aardappelplanten. Ook volg je te alle tijden de protocollen als het aankomt op hygiënemaatregelen en andere werkwijzen. Je weet de zieke aardappelplanten van de akkers te halen. Het zijn dat je door het veld loopt of je zit op een selectiekar. 

Functie-eisen

  • ervaring als aardappelselecteur

Over het bedrijf

Je komt te werken in een vast team aardappelselecteurs onder de vlag van Abiant Agro. Samen gaan jullie de boeren bij langs die op de planning staan om daar de velden door te gaan op zoek naar planten die er niet horen te staan. Abiant Agro is de agrarische tak van Abiant Uitzendgroep waar alle agrarisch medewerkers onder vallen. Van bedrijfsverzorger tot aardappelselecteur en van melker tot akkerbouw medewerker.

Wat wij bieden

Wanneer de verrichte werkzaamheden van beide kanten goed bevallen, zullen we samen met jou bespreken of je jaarlijks in deze functie kunt terugkeren. Het salaris voor de functie aardappelselecteur ligt tussen de €12,- en €18,- per uur (bruto). Je kan zelf aangeven hoe veel uur en dagen per week je beschikbaar bent om deze werkzaamheden als aardappelselecteur op te pakken. 

Wil jij komend seizoen aan de slag als aardappelselecteur? Solliciteer dan gelijk! Vragen of meer informatie? Bel dan ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via