Vacature: Aardappelselecteur bij Abiant (met ZZP-mogelijkheden)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Binnenkort gaat de periode van aardappelselectie weer van start, een van de belangrijkste periodes in de akkerbouw! Beschik jij over ervaring als aardappelselecteur en haal jij alle zieke planten uit het perceel? Dan zijn wij voor aankomend seizoen op zoek naar jou!

Voor de aardappelselectieperiode van mei tot en met juli zijn wij in de provincie Groningen op zoek naar aardappelselecteurs. Als aardappelselecteur heb jij een belangrijke taak waarmee je bijdraagt aan de productie van hoogwaardig pootgoed en de kwaliteit van onze voedselketen! Jij hebt voldoende ervaring met het herkennen van ziektes en ziektedruk in de aardappelpercelen. 

Deze functie is zowel parttime als fulltime mogelijk. Ook als ZZP'er kun je aan het werk via Abiant in de aardappelselectie, neem daarvoor ook gerust contact met ons op. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen het team van aardappelselecteurs wanneer jij:

  • beschikt over ruime ervaring als aardappelselecteur of beschikt over een selectiecertificaat
  • 6 tot 10 weken beschikbaar bent in de periode mei/juli

Over het bedrijf

Jij werkt voor Abiant Bedrijfsverzorging, het agrarische onderdeel van Abiant Uitzendgroep. Je komt te werken in een vast team aardappelselecteurs waarmee je de akkerbouwers bij langs gaat om hun percelen te controleren op planten die daar niet horen te staan. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie als aardappelselecteur bij Abiant Bedrijfsverzorging. Wil je na de selectieperiode verder in de akkerbouw? Ook dan zijn daar mogelijkheden voor. Jij ontvangt salaris conform de cao bedrijfsverzorgingsdiensten tussen de € 12,- en € 18,- per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Ben jij scherp genoeg om alle zieke aardappelplanten uit het perceel te halen? Dan komen we graag met jou in contact. Heb je nog vragen over de vacature aardappelselecteur of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Abiant Bedrijfsverzorging door te bellen naar 050 303 93 83. 

Deel deze vacature via