Vacature: Assistent schilder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een assistent schilder! Wil jij het schildersvak leren maar ben jij eerst bereidt om de schilder te helpen met het werk dat voorafgaat aan het schilderwerk. Lees dan snel verder!

Als assistent schilder ben jij een belangrijke schakel voor de schilders. Voorafgaand aan het daadwerkelijke schilderwerk moeten er nog werkzaamheden gebeuren zoals schuren, plamuren, schoonmaken, voorbewerken en grondverven. Samen met de schilders pak jij deze diverse werkzaamheden op. De locatie van jouw werkzaamheden zijn wisselend, want jij komt zowel bij bedrijven als particulieren aan het werk. Zodra jij het werk goed beheerst heb jij de mogelijkheid om het schilderwerk, sauswerk en houtrot aanpakken te leren. Deze functie geeft jou daarom veel mogelijkheden! Medio maart/ april 2023 kan jij aan de slag bij jouw nieuwe werkgever.  

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • aanpakkersmentaliteit
  • in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

 Het kleinschalige schildersbedrijf is gevestigd in de regio Bedum.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als assistent schilder bij onze opdrachtgever in de regio Bedum, eventueel is een functie voor vier dagen per week ook bespreekbaar. Jouw loon wordt vastgesteld conform cao en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan krijg je een leeftijdsafhankelijk loon.

Pak jij binnenkort allerlei klussen op als assistent schilder? Wacht dan niet te lang met reageren op deze vacature, maar doe het zeker voor 16 april 2023. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'assistent schilder' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. Je kunt ook altijd even bij ons binnenlopen. 

Deel deze vacature via