Vacature: Loodgieter - E/W Installateur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Is installatiewerk helemaal jouw ding en hou je van afwisseling in je werkzaamheden? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! 

Je bent van alle markten thuis als het gaat om installatiewerk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van woningen en jij zorgt samen met de 1e of 2e monteur voor de aanleg van elektrische en werktuigbouwkundige installaties in deze woningen. Dit betekend onder andere dat jij ervoor zorgt dat de verwarming, de waterleidingen en de rioolinstallatie op een correcte manier zijn aangesloten. Je voert alle voorkomende installatiewerkzaamheden uit. Of je nu kabels en leidingen aanlegt, een warmtepomp aansluit, schakelsystemen installeert of aansluitpunten voor elektra aanbrengt, jij weet overal een oplossing voor. Uiteraard kun je altijd bij je collega's terecht voor oplossingen en antwoorden om op deze manier samen het beste werk te kunnen leveren! 

Functie-eisen

  • Een gerichte vakopleiding
  • Geldig VCA-diploma
  • VMBO werk –en denkniveau
  • Positieve houding en goede motivatie
  • Goed in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bouwbedrijf gevestigd in Drogeham. Vanuit dit Friese dorp worden dagelijks nieuwe woningen op een gehele eigen wijze gebouwd. In dit bedrijf laat ambacht voor zich spreken, staan ze met hun voeten in de klei en gaan ze voor elkaar door het vuur. Fatsoenlijk, eerlijk, correct, nuchter en recht door zee dat is hoe je dit bedrijf en het personeel kunt omschrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel afwisseling. Het betreft een functie voor 40 uur per week waarbij je van maandag tot en met vrijdag werkzaam bent. Afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennis bieden wij jou een CAO gerelateerd loon wat tussen de 13,- en 18,- euro per uur ligt. 

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via