Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat bestellingen op de juiste manier bij de klant terecht komen. Met jouw nauwkeurigheid verzamel je de producten bij de juiste bestelling en zorg je dat ze op de juiste manier verzonden worden. Naast het verzamelen en inpakken van de bestellingen, help je ook met andere werkzaamheden in het magazijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het lossen van nieuwe vracht of het ondersteunen bij het laden van de uitgaande vracht. Jouw werkdag is dus zeer divers, maar door jouw vermogen om te schakelen is dit voor jou natuurlijk geen probleem! Als je door je inwerkperiode bent, weet jij vervolgens als geen ander je weg te vinden in het magazijn. De werkweek is 40 uur en de werktijden zijn tussen 07:30 en 17:00. Spreekt deze vacature je aan? Schroom dan niet om je cv op te sturen en te reageren op deze vacature!

Functie-eisen

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je kan nauwkeurig werken
  • Je bent proactief
  • VCA is een pré

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel die landelijk opereert. Hun specialiteit is de handel in duurzame, energiebesparende warmwatersystemen. Het team waar je in komt te werken is hard aan het groeien. De lijnen zijn kort, dus je hoeft niet schromen om vragen te stellen. Er hangt een informele sfeer en je komt te werken in een gezellig en hecht team, waar men niet bang is om hard te werken. Jouw nieuwe werkgever is erg innovatief, wees dus niet bang om in mogelijkheden te denken!

Wat wij bieden

Naast een leuke fulltime baan bieden we jou een salaris tussen €12,50 en €13,50 bruto per uur. Lijkt het jou leuk om als logistiek medewerker aan de slag te gaan en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan voor 15 april aanstaande. Vragen? Bel dan naar onze vestiging in Leek op  0594 519 944.

Deel deze vacature via