Vacature: Belader bij de Gemeente Noordenveld

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lekker in de buitenlucht aan het werk, veel vrije tijd, en daarnaast ook nog bijdragen aan een schone gemeente. Wie wil dit nou niet? Als belader bij Gemeente Noordenveld ga jij achterop de vuilniswagen gedurende de zomerperiode tijdens de even weken bij bewoners langs om groente-, fruit-, en tuinafval (GFT) te verzamelen. Samen met je collega belader en chauffeur ga jij de straten van de Gemeente Noordenveld bijlangs om te zorgen dat al het GFT afval op de juiste manier verzameld wordt. Vieze handen zijn voor jou uiteraard geen probleem. Het werk als belader is een fysieke baan, maar jij vindt dit niet erg. Je weet namelijk als geen ander van aanpakken! 

Het werk als belader is een enorm gewaardeerde baan, jij zorgt er tenslotte voor dat de straten schoon blijven en de mensen hun afval kwijt kunnen. Het werk is om de week, dit houdt in dat jij de ene week als belader de straten schoon houdt en de andere week vrij bent. Deze cyclus herhaalt zich tussen de weken 20 t/m 38.

Functie-eisen

  • Beschikbaar van week 20 t/m 38 (even weken)
  • Betrouwbaar en flexibel
  • Bereid om fysiek werk aan te pakken

Over het bedrijf

De Gemeente Noordenveld is dé gemeente in het Noorden van de provincie Drenthe, ontstaan door de gemeentelijke herindeling van 1 januari 1998. Noordenveld bestaat uit de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden. De naam van de gemeente is ontleend aan het historische dingspel Noordenveld. De gemeente kent bijna 32.000 inwoners en jij zorgt voor een heel aantal van deze inwoners voor lege containers. Je komt te werken in een team met leuke collega's, waardoor de werkdag voorbij vliegt! 

Wat wij bieden

Naast een leuke baan voor in de zomerperiode waarin je veel vrije tijd hebt, bieden wij een salaris van €14,- bruto per uur. Lijkt het jou leuk om als belader bij gemeentehuis Noordenveld aan de slag te gaan, en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan voor 16 april aanstaande op deze vacature! Vragen over de vacature? Bel naar ons kantoor in Leek, via telefoonnummer 0594 519 944.

Deel deze vacature via