Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 35 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een rijbewijs B en lijkt het je super gaaf om aan de slag te gaan als koerier? Dan ben je hier aan juiste adres. Voor een opdrachtgever in Joure zijn wij per direct op zoek naar een koerier die het hele land door wil. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

Het gaat hierbij om een tijdelijke functie, ter vervanging van ziekte, (dit kan 4 weken zijn maar ook langer) als koerier in Joure. Je bent inzetbaar van maandag tot en met vrijdag. Jij zorgt er voor dat je al je producten netjes en op tijd aflevert, je rijd door heel Friesland. Je vliegt dus van hot naar her en je bezorgd de (soms zware) pakketten, die je oppikt vanuit Heerenveen. Na het inladen ga je op pad, en bezorg je de pakketen op de juiste volgorde. Wanneer alle pakketten bezorgd zijn, keer je terug naar Joure om alles weer in te leveren bij onze opdrachtgever. Het drinken staat koud en na een drukke werkdag ben je wel toe aan een welverdiend colaatje. Je bespreekt nog even kort de dag met je collega's en denkt goh nog even en ik ben zo snel als mijn collega's! 

Functie-eisen

  • Fysiek in staat om te tillen;
  • Rijbewijs B;
  • 30-35 uur per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met een open cultuur en een informele sfeer. Er zijn korte lijntjes en er wordt snel geschakeld. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent omdat eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De planning is altijd ruim van te voren bekend en je weet daarom altijd waar je aan toe bent. De werkdag start rond circa 07:45. Onze opdrachtgever is een groeiend en bloeiend bedrijf wat vanwege uitbreiding op zoek is naar een nieuwe medeewrker. Er heerst een super leuke sfeer en je kunt hier een baan voor het leven vinden!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende parttime functie bij een super leuk koeriersbedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao beroepsgoederenvervoer ver de weg. Het salaris is €13,10 per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de Koerier die we zoeken? Solliciteer voor 31 maart. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via