Vacature: Isolatiemedewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

In deze functie werk je ondergronds en zorg je ervoor dat het isolatiemateriaal op de juiste plekken terecht komt. Na het plaatsen van het isolatiemateriaal werk je alles netjes af en laat je de werkplek weer schoon achter. Zo zorg je dat iedere klant, een tevreden klant is. Voor deze functie is geen ervaring vereist. Heb je al wel ervaring, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. 

Als isolatiemonteur is het van belang dat je gemotiveerd bent en dat je graag met je handen aan het werk bent. Je zal door jouw collega’s worden ingewerkt en opgeleid tot een echte kenner van het vak. Zo leer je alle ins and outs van het isoleren en weet jij precies wat er bij elke uitvoering van je verwacht wordt.

Wil je er meer van weten? Dan horen we graag van je! 

Functie-eisen

  • In bezit van een VCA- Basis of VOL certificaat
  • Een geldig rijbewijs B
  • Je beschikt over een hands-on-mentaliteit
  • Je hebt een flexibele, enthousiaste en verantwoordelijke werkhouding.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft met meerdere vestigingen een landelijke dekking. Met ervaren, enthousiaste en betrokken medewerkers bieden zij een compleet diensten pakket op het gebied van onderhoud en renoveren. Voor opdrachtgevers, co-makers en leveranciers zijn zij een no-nonsense partner waarbij het leveren van kwaliteit, afspraak is afspraak en ontzorgen hoog in het vaandel staan. Het beleid van jouw nieuwe werkgever is erop gericht om voor haar medewerkers duurzame werkgelegenheid en een veilige werkomgeving te bieden.

Wat wij bieden

Begin je net aan jouw carrière dan ben je van harte welkom, maar ook als je aan een verandering toe bent kunnen wij voldoende perspectieven bieden. Wij bieden je een goed salaris passend bij de functie en een werkweek van 32-40 uur. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur. Ben jij de nieuwe isolatiemedewerker  die wij zoeken?  Dan mag je reageren tot 31 maart 2023 maar het liefst zien wij jouw reactie zo snel mogelijk tegemoet! 

Heb je vragen? Bel onze vestiging Abiant Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via