Vacature: Timmerman tuinaanleg

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een handige timmerman. Maak jij graag dingen van hout en werk jij graag in de buitenlucht? Dan sla jij de spijker op zijn kop en is deze vacature als timmerman tuinaanleg net iets voor jou!

Als timmerman tuinaanleg is de tuin jouw werkgebied. Dagelijks ben je samen met jouw collega in de tuinen van verschillende klanten aan het werk en als timmerman tuinaanleg maak je verschillende houtconstructies zoals tuinhuisjes, pergola’s, schuttingen en vlonders. 

Na een start met een fijne bak koffie verzamel je de spullen die je nodig hebt want vandaag maak je de klanten blij door de oude, kapotte schutting te vervangen voor een mooie nieuwe schutting. De rest van de week maak je voor een andere klant een tuinhuisje klaar. En volgende week.....ook volgende week zijn er weer diverse nieuwe projecten waar jij op ingezet wordt. Als timmerman tuinaanleg beschik je over een uitstekend timmermansoog en een echte aanpakkersmentaliteit. Verder is het lezen (bouw)tekeningen voor jou geen probleem!

Kortom ben jij handig met hout? Dan sla jij de spijker op zijn kop en ben jij de persoon die wij zoeken. Reageer nu direct! 

Functie-eisen

  • Je bent handig met hout en goed in timmeren. 
  • Gemotiveerd en leergierig om het vak te leren
  • In bezit van rijbewijs B
  • VCA certificaat of bereid deze te behalen via Abiant

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een team van circa 20 allround vakhoveniers en groenspecialisten. Zij kunnen alles verzorgen wat buitenhuis aangepakt moet worden. Ze werken voor particulieren, bedrijven, gemeente en provincie, het onderwijs en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. Ze zijn een Groenkeur gecertificeerd bedrijf en hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Het personeel is vakkundig opgeleid, werkt milieubewust en ze zijn er altijd op gefocust om mee te denken met de klant.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek waar je elke week weer nieuwe dingen mag maken met hout. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op. Ben jij de timmerman tuinaanleg die wij zoeken of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan voor 31 maart 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 28 40.

Deel deze vacature via