Vacature: Oproepmedewerker verhuizer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Onze opdrachtgever in Groningen is voor de komende periode op zoek naar verhuizers die op oproep beschikbaar zijn. Als verhuizer ga je samen met de collega’s aan de slag bij zowel particuliere-  als bedrijfsverhuizingen. Je komt te werken voor een bedrijf met een modern wagenpark en schone verhuiswagens. Als verhuizer help je mee met het in- en uitpakken van dozen, het (de)monteren van kasten en meubels en het verhuizen van alle goederen van locatie A naar locatie B. 

Jij bent servicegericht, netjes op andermans spullen en een echte aanpakker. Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dan is deze vacature als oproepmedewerker verhuizer net wat voor jou. Laat je gegevens achter! 

Functie-eisen

  • Woonachtig in en rondom stad Groningen
  • Flexibel beschikbaar voor oproepwerk 
  • Fysiek geschikt voor het verhuizen van alle goederen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden met de focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klant uit handen. Zij willen de klant geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en de klant snel thuis laten voelen in het nieuwe onderkomen van de klant. Zij zijn sterk in verhuiswerk!

Wat wij bieden

De verhuizer die wij zoeken is klantvriendelijk en niet bang om aan te pakken. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,16 en € 13,- zijn. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of ken je iemand die dit werk goed zou kunnen doen? Solliciteer dan bij voorkeur direct, maar in ieder geval voor 31 maart 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze Abiant vestiging in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 2840.

Deel deze vacature via