Vacature: Orderpicker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Voor een groothandel in ruitersportartikelen zijn wij op zoek naar een orderpicker. Ben jij gek van paarden en wil jij graag aan de slag in de logistiek? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

De mensen op kantoor verwerken de binnengekomen orders. Vervolgens ga jij in het magazijn de diverse producten bij elkaar zoeken. Nadat je de bestelling bij elkaar hebt verzameld ga je deze verzendklaar maken zodat de klant samen met zijn of haar paard kan genieten van de producten. We zijn op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met paarden en bekend is met de producten. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat het bestelde hoofdstel in elkaar wordt gezet en wordt verzonden naar de klant.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met de paardensport
  • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor komt te werken heeft het hoofdkantoor gevestigd in Brabant. Het magazijn bevindt zich in Beilen. Met een klein team van 4 personen worden de orders verzamelt en verzonden naar de klant. De werktijden zijn 9.00 tot 17.00 uur.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een leuke parttime werkplek voor de echte paardenliefhebber. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,-.

Wil jij graag aan de slag als orderpicker en heb jij kennis van de paardensport? Reageer dan snel op deze vacature en ga op korte termijn al aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via