Vacature: (Leerling) Steigerbouwer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij twee rechterhanden en is werken op hoogte voor jou geen probleem? Dan is dit jouw kans om als steigerbouwer aan de slag te gaan!

Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij opzoek naar een (leerling) steigerbouwer. Samen met je collega ga je op pad door Nederland, je ondersteunt je collega bij het bouwen, demonteren en onderhouden van steigers op verschillende bouwlocaties in Nederland. Je leert de fijne kneepjes van het vak en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig steigerbouwer. Hierbij is de motivatie om te willen leren vele malen belangrijker dan de werkervaring. Je komt op veel verschillende locaties en je werkplek ziet er dus elke dag anders uit, super leuk en afwisselend dus. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Ook in stressvolle situaties houden jullie het hoofd koel en bedenken een passende oplossing. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze binnen Abiant te halen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Fysiek in staat om zwaar werk te verrichten en op hoogte te werken
  • Bereid om te leren en hard te werken

Over het bedrijf

Het bedrijf staat in het noorden van Nederland bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. Een plezierige werkomgeving staat voorop. Dit in combinatie met het leveren van optimale prestaties. Mocht je nog geen ervaring hebben in de steigerbouw dan zijn je collega's bereid om jou alles over dit mooie vak te leren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie, waarbij je in dagdiensten werkt. Je salaris is conform de cao en ligt tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur, dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Is deze uitdaging echt iets voor jou? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0512 22 04 40 of via infosurhuisterveen@abiant.nl


Deel deze vacature via