Vacature: Bezorger boodschappen (Albert Heijn Online)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Haps
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Een baan met vrijheid, waar je veel onderweg bent, en ook nog dagelijks een glimlach op het gezicht van klanten tovert. Als bezorger voor Albert Heijn Online zorg jij ervoor dat de online bestelde boodschappen op tijd bij de klanten bezorgd worden. Tijdens een ochtend- of avonddienst maak jij verschillende ritten waarin jij verschillende bestellingen bij de klanten bezorgd. Tijdens de route die je rijdt kun je lekker naar je eigen muziek luisteren. Eenmaal aangekomen bij de klant, pak jij de boodschappen uit de bus. Woont een klant in een flat van 4 hoog? Geen probleem! Jij weet hoe je je handen uit de mouwen moet steken, dus je stapelt 3 of 4 kratjes op een steekkar en zorgt dat de boodschappen gewoon bij de klant terecht komen. Heb je tussen de ritten door tijd over? Dan help jij je collega bij het laden en lossen van zijn busje. Het is belangrijk dat je vanwege de diensten flexibel bent en het werk ziet liggen. Bij een ochtenddienst start je tussen 05:30-07:30 en eindig je tussen 13:00-15:00. Bij een avonddienst start je tussen 14:30-16:30 en eindig je tussen 21:00-22:00.

Functie-eisen

  • Minimaal 1 jaar in bezit van een B-rijbewijs
  • Flexibel
  • Het liefst ervaring met het rijden in grote auto's/bakwagens
  • Bereid om fysiek werk aan te pakken
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar (of 2 dagen, waarvan elke zaterdag)

Over het bedrijf

Je gaat werken bij het logistieke familiebedrijf Nabuurs op de vestiging in Leek. Het gevoel van een familiebedrijf komt ook echt terug op de werkvloer. Iedereen behandelt elkaar met respect en niemand is bang om elkaar aan te spreken als dit nodig is. Je staat voor anderen klaar als het meezit, maar ook als het even tegenzit. Na het kennismakingsgesprek voer je een rijtest uit. Je wordt vervolgens goed ingewerkt en begint je nieuwe baan eerst met een training van drie dagen en daarna zul jij meerijden met een collega bezorger. Heb je alles onder de knie? Dan kun je zelfstandig aan de slag! Je gaat de boodschappen van Albert Heijn online bezorgen in de regio Leek, maar ook in en rondom de stad Groningen.  

Wat wij bieden

Naast een baan met veel vrijheid waar je lekker onderweg kunt zijn, bieden we een salaris tussen de €10,50 en €13,50 bruto per uur (afhankelijk van leeftijd). Word je enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het jou leuk om als bezorger aan de slag te gaan? Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl. 

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via