Vacature: Assistent uitvoerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Steek jij graag de handen uit je mouwen en heb jij ervaring met het aansturen van mensen? Heb jij daarnaast al ervaring als assistent uitvoerder? Reageer dan snel op deze vacature bij een mooi bedrijf!

Tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden ga jij zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en weet jij je collega's op de juiste manier aan te sturen. Jij hebt contact met diverse projectleiders en opdrachtgevers en verwerk jij de bijbehorende administratie. Ook zorg je ervoor dat iedereen in een schone en veilige werkomgeving aan de slag kan gaan. In het begin zal de uitvoerder jou gaan begeleiden zodat je uiteindelijk de werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig vca-certificaat 
  • Je hebt relevante werkervaring
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Ze bieden klanten maatwerk op het gebied van aanleg & onderhoud van groen- en terreinonderhoud. Daarnaast staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan als assistent uitvoerder met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao Hoveniersbedrijven een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 15,-. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een team met fijne collega’s. Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 18 april! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘assistent uitvoerder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via