Vacature: Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) te Grootegast

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij een harde werker die weet van aanpakken en niet bang is voor vieze handen? Lees dan gauw verder! Als belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) zorg jij ervoor dat bewoners hun vuil kwijt kunnen raken.

Samen met de chauffeur en je collega-belader ben jij als belader verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeente Westerkwartier. Het is een gerespecteerde en vooral gewaardeerde baan. Jij zorgt er namelijk voor dat de mensen in de gemeente Westerkwartier hun afval kwijt kunnen en de straten mooi schoon blijven! Belangrijk is dat je fysiek in orde bent en je het leuk vind om in de buitenlucht bezig te zijn.

Het betreft een fulltime functie als belader (32 uur ook mogelijk) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • goede fysieke gesteldheid
  • woonachtig in de gemeente Westerkwartier

Over het bedrijf

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van unieke inzamelauto's kunnen ze negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Zo zorgen ze ervoor dat alles netjes gescheiden blijft!

Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid behoort. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 11,87 en € 13,- op basis van de cao beroepsgoederenvervoer en jouw ervaring. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket zodat je herkenbaar bent.

Voor vragen of meer informatie over de vacature "Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. Ben jij de belader die het team van Hoeksema Regionale Milieudiensten komt versterken? Solliciteer dan uiterlijk 17 april aanstaande via onderstaande button of door te bellen met hetzelfde telefoonnummer.

Deel deze vacature via