Vacature: Medewerker snackbar

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Kun jij de lekkerste snacks, patat en broodjes maken? Laat dan snel je gegevens achter en ga aan de slag bij de lekkerste snackbar van Beilen.

Als medewerker snackbar word je ingezet voor allround werkzaamheden in de snackbar. Je staat achter de toonbank om de bestelling van de klant op te nemen en deze af te rekenen. Je gaat het eten bereiden en overhandigd de bestelling aan de klant. Ook bedien je de klanten aan tafel of maak je een lekkere milkshake of ijsco. Uiteraard behoort schoonmaken ook tot jouw werkzaamheden. Je bent klantgericht, representatief en houdt van gezelligheid. De werktijden en werkdagen zijn in overleg. Wel ben je bereid om ook in het weekend aan het werk te gaan. 

Functie-eisen

  • je bent bereid om te werken in het weekend
  • je bent 17 jaar of ouder

Over het bedrijf

Je kunt bij de snackbar terecht voor een ruim assortiment aan snacks en patat. Samen met een gemotiveerde groep medewerkers worden de handen uit de mouwen gestoken om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke (bij)baan die flexibel in te vullen is. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word gekeken hoe jouw werkdagen het beste ingevuld kunnen worden. Je word betaald conform de cao horeca. Dit betekent dat het bruto uurloon ligt tussen de € 9,40 (18 jaar) en € 13,23 (zeer ervaren). De hoogte van het uurloon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en werkervaring.

Wil jij graag aan de slag als medewerker snackbar en ben jij bereid om ook in het weekend aan de slag te gaan? Reageer dan snel op deze vacature. Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie over de vacature medewerker snackbar. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Lisa of Hans.

Deel deze vacature via