Vacature: Chauffeur C/CE

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gees
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwo

Over de functie

Ben jij een chauffeur met technische kennis en ben opzoek naar een afwisselende en uitdagende baan? Dan is een carrière in de bronbemaling wellicht iets voor jou. 

Als chauffeur in de bronbemaling ben je verantwoordelijk voor het bemalen van bouwputten, kelders en andere bouwlocaties om ervoor te zorgen dat het grondwaterpeil op een veilig niveau blijft. In deze functie ben je veel onderweg en werk je nauw samen met het bouwteam en projectmanagers om ervoor te zorgen dat het project volgens planning verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het transporteren van de pompinstallaties van en naar de bouwlocatie. Daarbij zorg je voor een veilig en correct transport van de installaties en controleer je of deze goed bevestigd zijn tijdens het transport. Op locatie installeer je de pompinstallaties en zorg je ervoor dat deze goed werken. Als chauffeur bronbemaler ben je daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van de pompinstallaties. Je controleert regelmatig de pompen en voert preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen. Als er een storing optreedt, ben je in staat om snel en effectief te handelen om de pompen weer aan de praat te krijgen. Je werkt vaak buiten en in verschillende weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat je geen problemen hebt met werken in de buitenlucht en fysiek werk kunt verrichten. Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor het bemalen van bouwlocaties. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je goed samenwerken met anderen. 

Functie-eisen

Een afgeronde technische opleiding of werkervaring in de bouwsector of in de grond-, weg-, en waterbouw is een pre voor deze functie. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs C+E, code 95 en een geldig Vca-certificaat. Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact.

Over het bedrijf

Het familiebedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het verplaatsen van water en werkt aan projecten in heel het land. Door het managen van het water op de bouwgronden kunnen hun klanten met droge voeten starten aan hun werkzaamheden. De werkzaamheden, hun expertise en kennis is essentieel in de voorbereiding van elk bouwproject

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Bouw/Infra tussen de € 17,- en € 20,- bruto per uur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen en daarmee investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling.  

Deel deze vacature via