Vacature: Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als elektromonteur en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Emmen zijn wij opzoek naar elektromonteurs. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische systemen, waaronder laadpalen, warmtepompen, ventilatiesystemen en andere apparatuur voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Enkele voorbeelden van taken die bij deze functie kunnen horen zijn:

  1. Onderhoud en reparatie van bestaande elektrotechnische systemen.

  2. Diagnose stellen en oplossen van storingen en problemen in deze systemen.

  3. Testen en inspecteren van deze systemen om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt werken.

  4. Werken aan nieuwe projecten en het bieden van technische ondersteuning aan klanten.

Functie-eisen

Als elektromonteur voor deze systemen heb je over het algemeen een diploma in de elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding, en je hebt ervaring met het werken met elektrotechnische systemen. Je hebt kennis van de relevante codes en voorschriften, waaronder NEN1010 en NEN3140, en bent in staat om veilig te werken met deze systemen. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig en georganiseerd werkt, en goed kunt communiceren met klanten en collega's. Ervaring met laadpalen, warmtepompen en ventilatiesystemen is een pre.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert een full service in de installatietechniek en in de duurzame energietechnieken in Noordoost-Nederland aan zowel kleine particuliere als de zakelijke klanten. Het leveren van hoogwaardige en betrouwbare installaties en het bijdragen aan een beter milieu staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris ligt conform de cao Metaal en Techniek tussen de € 15,- en € 19,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.
Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01 en vraag naar Perry.  

Deel deze vacature via